Workshop
Back to Business
Voor werknemers die terugkomen vanuit een Burn-out is alles geregeld. Voor ondernemers niet. In deze workshop geef ik je handvatten om je in deze moeilijke periode bij te staan.
Play
Slider
Home|Back to Business

Back to Business

Begin 2019 ben ik zeven weken opgenomen geweest in het U-center met een Burn-out. Na vele jaren maar doorgaan, zonder op mijzelf te letten was het op. Dit sluipt er heel langzaam in. In het U-Center ben je 7 weken intern zonder alle prikkels van de buitenwereld. Ik heb hier goed aan mijzelf kunnen werken, en knapte langzaam op.

In het U-Center zitten veel ondernemers en natuurlijk ook werknemers. Ik merkte op dat als een werknemer uit het U-Center komt er van alles geregeld is bij je werkgever: een plan van aanpak, om je z.s.m. weer aan het werk te krijgen.

Re-integratie als ondernemer?

Voor een ondernemer is dit anders, daarvoor is eigenlijk niets tot weinig geregeld. Zij moeten het vaak zelf uitzoeken bij thuiskomst. Vaak is de tijd er niet om langzaam terug te komen uit deze zware periode, er moet immers weer brood op de plank komen.

In de aanloop naar een Burn-out of bij een verslaving, kan het zo zijn dat het zakelijk ook niet goed is gegaan. In deze situatie kunnen zaken zijn blijven liggen of zijn er misschien schulden opgebouwd. Hier gaan we samen naar kijken, om zo de nieuwe start te maken. Samen met iemand die niet oordeelt, maar vooral meevoelt en snapt waar je vandaan komt.

Samen kunnen we een plan van aanpak maken. Zodat jezelf weer aan het roer komt te staan.

Ger koopman aan een tafel
Slider

Een backup zijn

Ik wil ook een back-up zijn, voor jou. Iemand waarop je terug kunnen vallen als het moeilijk wordt of je het even niet meer zien zitten. Zodat je niet het gevoel hebt, er alleen voor te staan.

Neem contact op