Vind de juiste balans
Gezond ondernemen
Je zaak is je alles, dat weet ik uit ervaring. Er moet veel voor wijken, maar het kan ook anders. Samen gaan we een goede balans vinden, (natuurlijk ondernemer afhankelijk) hierdoor beleef je meer plezier aan het ondernemerschap.
Play
Slider
Home|Gezond ondernemen

Gezond ondernemen

Het beste uit je zaak halen, met de gezondheid van de ondernemer voorop.

Het sleutelwoord is: BALANS.

Als er een balans is tussen: Inspanning, Ontspanning en Rust, zul je merken dat het je allemaal veel makkelijker afgaat. Je voelt je beter, bent actiever, en bent vooral in staat betere beslissingen te nemen.

Inspanning, ontspanning en rust

Ik hoor ondernemers wel eens trots zeggen dat ze maar 5 uur slaap nodig hebben, dit is natuurlijk grote onzin. Je hersenen en lichaam hebben ongeveer 8 uur slaap nodig om te herstellen van de dag ervoor. In de nacht verwerken je hersenen alle opgenomen gegevens en ordenen deze. Dit heeft tijd nodig. Je zult daarom merken dat je na een goede nachtrust de volgende dag minder tijd nodig hebt, om hetzelfde werk te doen.

“Dit heeft mij een ander leven gegeven”

Samen opnieuw een goede balans vinden.

Hier wil ik met jou naar kijken, waar valt er iets te halen hierin? Je zaak is je alles, dat weet ik uit ervaring. Er moet veel voor wijken, maar ik weet dat het vaak anders kan. Samen gaan we een goede balans vinden, (natuurlijk ondernemer afhankelijk) hierdoor beleef je meer plezier aan het ondernemerschap

Ger koopman aan een tafel
Slider